Tavaszi élménypedagógiai szakmai hétvége

A múlt évben több alkalommal is találkoztunk egyesületi nap keretein belül Budapesten. Úgy gondoltuk, hogy az idei első szakmai napot Vas megyében - Oszkón - szervezzük meg. 

Szeretettel várunk mindenkit aki érdeklődik az élménypedagógia iránt. Nem baj ha (még) nem vagy tag, ha érdekel a módszer, tapasztalnál valami újdonságot, amivel fejlesztheted a munkád a csoportodban, osztályodban, itt a helyed!Van lehetőség megszállni is, ha élsz a lehetőséggel kérünk jelezd a jelentkezéskor. A programra lehetőség van egy napra is becsatlakozni.

Ha nem vagy egyesületi tag, de érdeklődsz az élménypedagógia és az egyesület munkája iránt várunk szeretettel az első napra, ahol izgalmas workshopok, kávészünet, esti kalandozások várnak ránk. A második napon az egyesület további munkái, feladatai kapnak helyet.

Fontos tudnivaló: A napot mi magunk töltjük meg tartalommal, így bíztatunk Titeket, hogy ha szívesen tartasz workshopot, vagy van olyan témád amit kis csoportban szívesen megosztanál, átbeszélnél, várjuk a jelentkezésed (témád címe, és egy pár gondolat róla).


Részvételi díj

  • Egyesületi tagoknak: 4000 Ft
  • Nem tagoknak: 5000 Ft
  • Támogatói részvétel: 6000 Ft 
  • a szállás egyénileg fizetendő 2000 Ft plusz költség

A hozzájárulásokból fizetjük majd a helyszíni, illetve az étkezés költségét (meleg ebéddel, és a szünetekben fogyasztható rágcsával, kávéval készülünk).

További részletek hamarosan!